Vil selv, kan selv typen….

IMG_6248

Åh, de fleste dårlige dage bander jeg virkelig sygdommen langt væk. Jeg er med stort “kan selv, vil selv” typen. Og det er nærmest angående alt. Jeg ved hvad jeg vil, og oftest er det bare sygdommen der er i vejen. MEN, heldigvis er jeg også ret kreativ. Så tænker jeg bare anderledes. Fx når jeg gerne vil forkæles, til frisøren, have ansigtsbehandlinger osv. Jeg har faktisk sørget for at finde mig selv min egen frisør, som kommer hjem til mig. Hun er både frisør og kosmetolog – så smart. Så behøves jeg ikke gå og surmule over at jeg ikke kan gå og komme ud, så kommer folk bare til mig. Det samme egentligt med at handle, jeg handler også selv stort ind på nettet hver 2. Uge. Jeg elsker at handle og gjorde jeg også før jeg blev syg, så kunne hurtigt mærke jeg savnede det, så med tiden har jeg altid fundet løsninger på mine problemer.

Der er selvfølgelig stadig tit dage hvor jeg kan blive ret trist og sur over ikke bare at kunne klare alt selv. Men lige såvel som det kan være en stærk side, så kan det altså også være en dårlig side – så jeg har også lært at give nogle ting fra mig og stole på at min kæreste også godt kan finde ud af at handle, lave mad, gøre rent osv. Og på de rigtig dårlige dage, har jeg lært (trods mit perfektionistiske jeg) at det er okay her ikke er rent eller ryddet op. Eller okay at ingen af os magter at lave mad selv, og får en pizza i ny og næ fra vores rare pizzamand!

På billede øverst, har min frisør været forbi, det var så dejligt lige at blive frisket op. Man kan godt savne lidt at skulle gøre sig i stand hver morgen til arbejde eller lignende. For oftest, så hopper jeg sgu bare i et par træningsbukser og en T-Shirt, fordi det altså er mest behageligt at smide sig i sofaen med. Og der ligger jeg nu altså ret ofte, for lige at få blodet op til knolden igen.

Det her, er nok mine største udfordringer. Ikke at kunne alt selv, ikke at skulle op om morgenen og på job, ikke at gøre præcis hvad man ønsker. Specielt samværet med kollegaer eller det at opleve noget nyt ind i mellem. Men med tiden indfinder man sig, stille og roligt ❤️

At være BANGE!

Jeg undrer mig…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *