Så er der nyt på bloggen….

image

Godaften mine dejlige læsere…. 😊

Nu har jeg fået taget mig sammen til at opdatere bloggen i forhold til min sygdom – POTS syndrom, beskrivelsen ligger oppe i fanen (eller på mobilen oppe i højre hjørne, ved at trykke på firkanten med 3 streger) på en separat side kaldet (sjovt nok) POTS. Der er også kommet en side “Om mig” samt “kontakt”.

Lige for tiden har jeg en del problemer med vejrtrækningen, følelses som om jeg trækker vejret igennem en sutsko (åndedræts besvær x 100), så dagen i dag har stået på redigering af bloggen og afslapning i massevis – udover at min kæreste og jeg lige fik vasket min cykel, så den kan blive solgt (kan jo af gode grunde ikke cykle)!

Imorges fik jeg dog taget mig sammen til at lave denne dejlige morgen juice ^^ billede for oven. Fyldt med frugt og grønt (æbler, appelsin, citron, kiwi, gulerødder, rødbede, stokken af en broccoli, selleri og lidt agurk). Juicen hjælper mig enormt med ekstra energi og en lidt gladere mave (ingen detaljer her)! 😉 så sådan en drikker jeg gerne et par gange om dagen.

Aftenmaden (kylling i fad med grønt, dertil ris) er indtaget til middagsmad i form af rester fra igår, så herhjemme skal vi bare have rugbrød nu her (dejlig nemt, når energien svigter om aftenen)!

Håber i får en dejlig lørdag aften og nyder den med dem i har kært – knus T. 🙂

Hvorfor en blog?

At handle ind som dronningen…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *