Hvem er jeg…..

13590397_588834521276288_2688377989648963461_n

Navnet er Tania. Jeg er opkaldt efter én af min søsters gamle veninder, som jeg aldrig har mødt eller for den sags skyld blot set. Ind til videre er jeg 25 somre, men fejre mig selv for 26. gang d. 27. oktober. Jeg har i mit liv festet, boet og arbejdet i både Varde, Århus og nu Vejle. Varde er byen hvor jeg er opvokset og har lært at opføre mig pænt – hvis du spørger mig.

Jeg har smidt varer på hylderne i Kvickly, stået og kastet Snickers efter kunderne på Q8, samt smilet til kunderne i Lidl. Jeg er uddannet salgsassistent i Pieces, har rocket som butikchef – også i Pieces – og været igang med at uddanne mig til Handelsøkonom.  Desværre blev jeg aldrig færdig, da livet tog en uventet drejning – sygdom. (Nok om det senere)!

Idag er det et år siden jeg blev syg og leger det stadig. Derfor også grunden til opstarten af bloggen her.

Jeg finder nye hobbyer hver dag, jeg keder mig. Men én af de ting jeg altid har haft og vil fortsætte med at have hjerte til, er MAD! Jeg elsker både at spise det og lave det uanset kalorier, protein og fedt. Jeg kan dog få både sundheds-FLIP og kage-FLIP! Derudover har jeg malet, hæklet, læst (læser meget), strikket (startede på et par sutsko for 2 vintre siden, har stadig kun den ene), løbet, spillet håndbold (15år) og mange andre ting på skift – nogle ting stadig, andre opgivet.

Jeg tænker i lærer mig at kende med tiden. Der bliver helt sikkert nogle indlæg med vrede, glæde, tårer og skuffethed – som alt sammen indikere hvem man (læs jeg) er.

Velkommen & god læsning. Kommentar er mere end altid velkommen – om vi er enige eller uenige. 😉

Hvorfor en blog?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *