Om mig

Mit navn er Tania. Ind til videre er jeg 27 somre, men fejre mig selv for 28. gang d. 27. oktober 2018

Jeg har en dejlig kæreste, som har holdt mig ud i snart 3 år. Min nærmeste familie består af mor, far, lillebror og storesøster.

Jeg har arbejdet i Kvickly som ungarbejder. Herefter som salgsassistent på Q8 og arbejdet et helt år i Lidl, som nøglebærer (det fedeste år i mit liv, nok mest pga personerne)! Herefter flyttede jeg fra min hjemby til Århus, uddannede mig som salgsassistent i Pieces og blev efter endt uddannelse butikschef i Pieces. Til sidst var jeg i gang med at uddanne mig til Handelsøkonom.  Desværre blev jeg aldrig færdig, da livet tog en uventet drejning – sygdom. (Nok om det senere)!

Idag er det 2 år siden jeg blev syg og er det stadig. Derfor også grunden til opstarten af bloggen her.

Jeg finder nye hobbyer hver dag, jeg keder mig. Men én af de ting jeg altid har haft og vil fortsætte med at have hjerte til, er MAD! Jeg elsker både at spise det og lave det uanset kalorier, protein og fedt. Jeg kan dog få både sundheds-FLIP og kage-FLIP! Derudover har jeg malet, hæklet, læst (læser meget), strikket (startede på et par sutsko for 2 vintre siden, har stadig kun den ene), løbet, spillet håndbold (15år) og mange andre ting på skift – nogle ting stadig, andre opgivet.

Jeg tænker i lærer mig at kende med tiden. Der bliver helt sikkert nogle indlæg med vrede, glæde, tårer og skuffethed – som alt sammen indikere hvem man (læs jeg) er.

Velkommen & god læsning. Kommentarer er mere end altid velkommen – om vi er enige eller uenige. 😉

(intet af det der bliver skrevet på siden her er sponsoreret, hvis, vil det blive skrevet. Men det er bestemt ikke planen med denne blog)