Når jeg handler på nettet? (Helsekost!)

Når jeg handler på nettet, eller bruger penge – jeg er kvinde, så det gør jeg. Men så er det egentligt oftest i helsekost netbutikker, jeg leder altid efter ting der kan gavne mig og måske i sidste ende gøre mig bare lidt mere rask. Ja, alle mine penge går desperat til helbredelse – de må være så glade for mig og min diagnose, de helsekost netbutikker.

Denne gang kom dette, og så lige nogle Selen vitaminer, da de udleder tungmetaller ret godt fra kroppen.

Men tænkte jeg lige kort ville opremse mit formål med denne levering her:
Blyanten er en blyant med en krydderurt i enden, så når man har brugt blyanten op, kan man plante den, og så vokser der en krydderurt – denne er med koriander. Koriander fordi den trænger langt ind på steder, som at vanskeligt tilgænglige, samt trækker tungmetaller fra sidste år ud.

Dulse/søl er faktisk havets svar på bacon, tro det eller lad være. Det skulle smage ligesom bacon næsten, når det bliver stegt. Dulse binder kviksølv, bly, aluminium, kobber, kadmium og nikkel. Den har evnen til at krydse blod-hjerne barrieren. Den er i sig selv i stand til at fjerne kviksølv fra kroppen, den trænger ind steder der kan være umuligt og binder kviksølvet til sig, dernæst slipper den det ikke før det er ude af kroppen – ja tak! (Har endnu ikke prøvet)!

Vilde blåbær, pulveret her er blåbær pulver fra vilde blåbær, da vilde blåbær ikke rigtig kan findes i Danmark som fx Sverige. Vilde blåbær trækker tungmetaller ud fra hjernen, helbreder og reparerer eventuelle huller, som fjernede tungmetaller kan efterlade sig.

Spirulina, jeg købte også spirulina kapsler, dem fik jeg ikke lige med på billede. De findes i pulver og kapsler, men jeg kan simpelthen ikke få det pulver ned, uanset hvordan jeg bruger det, derfor kapsler – dem har jeg brugt før. Spirulina trækker også tungmetaller ud fra hjernen, centralnervesystemet og leveren. Herunder kan byggræspulver også hjælpe (men det kan jeg igen heller ikke få ned, føj)

Citronmelisse/te, citronmelisse er godt mod depression, binyretræthed, migræne osv. Herudover mindsker det inflammation og dulmer centralnervesystemet. Dræber viruser, bakterier og svampe, der kan skabe ragelse i tarmkanelen.

Herudover er hvidløg, salvie, persille, vejbed rødkløver også gode til udskillelse.

Så det var tankerne bag mine indkøb denne gang, og  når det er brugt, finder jeg sikkert på noget nyt eller forsætter, alt efter hvordan det går 🙂

Og ja, jeg går aller helst ind for naturlig helbredelse, det er for mig den eneste udvej, symptombehandling gør mig jo ikke rask, og oftest, er medicinen herhjemme en form for symptombehandling! ❤️

(intet af dette er sponsoreret eller egentligt reklame, derfor nævner jeg heller ikke hvor det er købt – informationerne omkring hver ting er fra “den medicinske seer” eller nettet, brug det som du lyster, på eget ansvar!) 

I går dukkede en gammel seddel op….

Opdatering på ny vippelejetest….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *