Når i skriver til mig, så bliver jeg varm indeni….

Oftest skriver jeg på bloggen her for at hjælpe mig selv, få tingene ud, holde styr på hvordan jeg har det og ikke mindst også til min familie og andre som har det som jeg. Så vi oftest kan snakke om andet end sygdom – det bliver man jo nærmest mere syg af!!

Det er på ingen måde noget jeg tjener penge på eller har i sinde at tjene penge på, det er ikke formålet med bloggen, formålet er at hjælpe og forstå, samt fortælle andre som har det ligesom jeg, at de ikke er alene.

Bloggen har givet mig så meget, allermest idéen om at jeg heller ikke er alene. Jeg ved der er mange derude der følger med som har det ligesom jeg, jeg ved der er mange der følger med fordi det kan jeg se og det gør mig SÅ glad indeni. Faktisk også når i skriver til mig, om det er her under bloggen eller privat. Oftest er det privat og det er jeg fuldt ud forståelig med, for hvem gider egentligt at give sig til kende med sygdom i dagens Danmark? Ikke ret mange og det er forståeligt. For det er sgu hårdt nok at være syg! Men i skal vide, at når i skriver til mig, så bliver jeg glad – syg eller ej, så varmer det mit hjerte. Mest fordi så ved jeg at jeg hjælper andre med at fortælle de ikke er alene, men også fordi, så ved jeg, at jeg ikke er alene. Og det ved jeg nu, og det fortæller jeg jer nu – i er ikke ALENE!

Kan i have en dejlig pinsedag, nyd den og husk jer selv i alt det her ❤️

Et “lille” tip til POTS patienter! ( Texas træningsprogram POTS )!

Spinatvafler med kylling og grønt… (glutenfri & laktosefri)!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *