Jeg har fået mig en hobby, som ikke kræver ben at gå på……

IMG_5517

Puuuha, det er lidt siden jeg har fået skrevet et indlæg – føler nærmest det er sådan jeg starter alle indlæg for tiden haha… men det betyder heldigvis også at jeg da i det mindste har andet at lave end at tænke på mit helbred.

Det er nemlig sådan, at selvom det stadig ikke går fantastisk her – som i, jeg kan stadig ikke gå og har en lorte periode lige nu, med op og nedture, dårligt humør osv. Så hjælper det mig, at jeg ikke fokusere på det hele tiden. Man kan ikke glemme det, desværre, for det fylder i hovedet hver dag, hvor man har lyst til at gå sig en tur, gå hen og handle osv. Så bliver man mindet om, at det kan man ikke.

I dag var vi fx lige ude i en butik for at sætte noget tøj op, men jeg havde slet ikke kræfter eller energi til at være der og var også temmelig svimmel, og så er det at man hurtigt bliver sur, ked af det og frustreret. Aarg!!!!

MEN heldigvis har jeg fundet mig en hobby, som jeg virkelig elsker og som får tankerne andre steder hen, en hobby som kun kræver minimum hjerneaktivitet og ingen ben. Dog arme, og fingre – men de fungere sgu perfekt. Jeg HÆKLER!! 🙂 Se lige alle de forskellige ting:

IMG_5428 IMG_5486 IMG_5493 IMG_5509 IMG_5512 IMG_5525

Flot ik? Synes i hvert fald det er meget hyggeligt. Så ja, det er hvad jeg bruger tiden på lige nu, hvor jeg ikke har det så godt.

Der er ikke så meget der har ændret sig. Går stadig til fysio på sygehuset, kontrol osv. Og kan motionere lidt mere. Men stadig, stadig, stadig ikke gå særlig langt. Så intet har ændret sig i et halvt års tid.

Dog er der en grund til alt er værre lige nu, og det er at jeg igen er gået i gang med at udrense min krop sammen med min homøopat, så jeg forhåbentligt kommer ud på den anden side meget mere frisk og glad. ❤️

Kan i have en dejlig aften, ses snart igen 😊

Den indre kamp med vægten, når ikke man kan motionere….

Tanker om fremtiden….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *