Forsinket GOD JUL og godt NYTÅR!

Jeg har haft den hyggeligste jul og den bedste nytårsaften med min familie. Jeg har nydt folkene omkring mig og bare været til. Lukket tankerne om sygdom og andet.

Jeg håber i ligeså har haft en skøn jul og er kommet godt ind i det nye år – 2018, har jeg bestemt er MIT år! Ja ja, det siger alle, men nu synes jeg altså det er min tur.

Jeg prøvede jo for nyligt Gutron for 3. Måske 4. Gang? Sammen med Procoralan, som indtil videre er den eneste type medicin min krop har indfundet sig med og stadig er. Jeg fik det endnu engang skide dårligt med Gutron, den svækkede mig virkelig. Så ikke mere er det fis.

Et nyt år er begyndt. Kigger jeg tilbage på året der er gået, er jeg tilfreds. Jeg bliver nød til at være tilfreds. Hvis jeg hele tiden skal kæmpe og tænke på min situation, så bevare jeg ikke mig selv. Lige nu starter det nye år, helt som jeg nærmest sluttede det gamle (på nær juleugen med) sundt mad og vitaminer, samt Cat’s claw, Spirulina og Chlorella og derudover Gurkemeje og Citronmelisse urter! Jeg ELSKER urter og jeg føler de gør noget godt…. om 11 dage skal jeg endnu engang på et “Udrensningsforløb” (DETOX) og det glæder jeg mig til. Og derefter, så tror jeg at jeg kigge på andre muligheder: homøopati, CBD OSV. (Selvom jeg har prøvet begge dele før) For at se hvad jeg nu skal prøve. Jeg har ikke rigtigt prøvet noget i snart 4-5 måneder, og det passer mig fint at give både mig og min krop ro!

Jeg føler jeg stadig gør noget godt ved at spise fornuftigt, spise urter og træner med måde. Så træningen er også så småt gået i gang igen efter 2. Ugers fri og nydelse!

Til slut i Januar skal jeg til møde med rehabiliteringsteamet, det glæder jeg mig til. Pt er jeg i jobafklaring – hvor vi ikke har kunne hjælpe mig meget. Situationen er den, at det her ikke kan kureres med alt muligt andet end evt ro og et mirakel. Jeg kan stadig kun bevæge mig begrænset og desværre ikke overskue hele verden! Derfor prioritere jeg også rigtig meget min tid, både her, med familien, og hvad jeg bruger mine sparsomme kræfter på. Nu er hverdagen startet og mit job er gået i gang igen, jobbet at hvile, træne og spise!

Kom så 2018!!!!! Vær sød ved mig og andre i samme situation – det skal være vores år ❤️

Må i have en dejlig aften.

40 ting der beskriver mig…. (hvad laver jeg egentligt?)

Superfoods Granola u. tilsat sukker…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *