Et “lille” tip til POTS patienter! ( Texas træningsprogram POTS )!

Et lille hurtigt tip, i en ret stille tid herinde! Mest af alt fordi jeg gennemgår en masse nyt for tiden; prøver, tests osv. Og af den grund lige skal finde hoved og hale i det hele, på samme tid med at jeg vil i gang med denne her plan: Texas træningsprogram for POTS patienter. Den har været så omtalt og ingen har nærmest kunne få fat i den herhjemme, men NU er den altså til rådighed på nettet her: http://standinguptopots.org/fnuwifh289ry298fhijewf/misc/30-chop-modified-dallas-pots-exercise-program/file

Så det var egentligt blot mit tip lige fra nu, jeg regner med at gå i gang i morgen, så skal jeg nok med tiden opdatere lidt på hvordan det går og om den er nem nok at håndtere selv.

Jeg har det godt, og vender snart tilbage.

God pinse & søndag aften ❤️🙋🏼

Skåret ud i pap: hvad fejler jeg?

Når i skriver til mig, så bliver jeg varm indeni….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *