Den indre kamp med vægten, når ikke man kan motionere….

IMG_5305

En af de ting som er skide svært når ikke man kan bevæge sig særlig meget, er at holde sin vægt – eller i hvert fald sørge for ikke at tage alt for meget på.

Siden jeg blev syg, for lidt over 1 1/2 år siden, har jeg egentligt prøvet så vidt muligt at spise varieret. Førhen tænkte jeg aldrig over hvad jeg spiste og jeg har altid været ret slank i forhold til hvad jeg proppede i mig – tyndfed om man vil. Det kaldte min lillebror det i hvert fald 🙂

Jeg har egentligt ikke som sådan taget vildt meget på i forhold til at jeg vitterligt intet har kunne (trods min lillebror også spurgte mig om jeg var blevet gravid en dag – jamen tak. Dog bøvlede jeg med en oppustet mave den dag, så tilgav ham ;-))). Jeg vejede inden jeg blev syg 7 kilo mindre end jeg gør nu, så det er jo ikke så skrækkeligt udadtil. Men enormt indvendigt. Har de seneste måneder taget det meste på. Og egentligt tror jeg det skyldes at jeg er kommet i gang med genoptræning osv. Men hovedet er ikke tilfreds og samtidig har vi også levet ret godt de sidste par måneder, så min (vores) januar herhjemme i mad, har indtil videre set sådan her ud:

IMG_5312 IMG_5313 IMG_5314 IMG_5315 IMG_5316IMG_5292

(På billederne er: øverst oppe.. squash, agurk og gulerods pasta med spaghetti meatballs. Længere nede starter med: sandwich med æg og rejer, blomkålsgratin, pasta salat, meatza, hjemmelavet brød til tomatsuppe og sidst skyr med topping)!

Så, sådan rimelig sundt. Har prøvet at skifte pasta ud med grønt, det samme med ris, der bruger jeg som mange andre også blomkålsris, dog blander jeg almindeligt og grønt. Og det fungere bare så godt, så vi fortsætter i den lidt gladere vejbane med pitabrød, wok osv. I næste uge. Sammen med masser af knækbrød, rugbrød, grøntsagsstænger og te. Et af mine nytårsforsæt (ja sådan nogle har jeg 5 stykker af) var at spise meget mere grønt. Så indtil videre en god start.

De andre nytårsfortsæt lyder således:

1. Spis mere grønt (Start: 300 gram om dagen)

2. Må ikke bruge penge på gøjl såsom; tøj, sko, make-up, cremer osv. Indtil april.

3. Ud og øve at gå noget mere.

4. Leve i nuet, ud og nyde folk omkring mig noget mere og mindre MOBIL/IPHONE om man vil.

Har en mere, men den holde jeg for mig selv og mine nærmeste 😜

Kan i have en dejlig dag 🙂

10.000 spørgsmål og intet svar…. Når ingen forstår!

Jeg har fået mig en hobby, som ikke kræver ben at gå på……

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *