De første 3 dage på ny diæt…..

image

De første tre dage er gået & jeg tænkte jeg lige ville lave en lille opdatering på mit indlæg omkring min nye diæt (den medicinske seer – 28 dages helbredende kur)!

Jeg startede egentligt blot med at handle mega stort ind af de fødevarer som jeg kun må spise. Så gjorde det det hele meget nemmere når sulten meldte sig.

Jeg har levet af virkelig meget frugt og grønt og utroligt nok føler jeg mig mega træt i dag og mere omtumlet – men tænker det må være udrensning og måske der også lige er en kvinde cyklus på vej, så det tæller jo også lidt – derfor bliver jeg ved. Af den grund tillod jeg også mig selv igår at spise lidt salt Chips, det er bare et “must have” for mig. Ellers går det faktisk fint. Udover det jo egentligt går “værre” men det at holde sig til fødevarerne er okay.

image

image

Jeg får juice med bladselleri, te eller vand med citron når jeg lige står op. Kort efter ca. 30 min efter mixer jeg mig en smoothie eller spiser noget frugt.

Til middagsmad får jeg mig stadig rugbrød, jeg kan simpelthen ikke undvære mit rugbrød og så er jeg egentligt ret ligeglad med om der er gluten eller hvad ellers der er i, jeg skal bare have den. Jeg har dog skrottet pålæg og putter i stedet tomater, avocado, spinat og pesto på i stedet – lidt forskelligt.

image image

Hen på eftermiddagen snack’er jeg den igen, gerne en stor skål alt muligt frugt og grønt til en kop te! Her er min kæreste også god til at komme og hjælpe med at æde op, ja herhjemme æder vi!

image

Når klokken nærmer sig aftensmad er det lidt forskelligt hvad jeg finder på. Her tilføjer jeg altså lidt kød ind i mellem. Eller glutenfri pasta. Jeg har fået min linsesuppe (opskrift jeg lige har lagt op) de sidste par dage og i dag står den på salat med kylling og pita.

image

Hvis jeg hen på aftenen bliver lækker sulten spiser jeg en banan, nogle dadler eller en lille portion havregryn med topping – så jeg går glad i seng.

Men ja, alt i alt er jeg jo ret sund. Men det er nu ikke fordi det endnu har gjort underværker, meeeeen… Satser på det kommer, det er jo kun 3. dag. Og normalt er juice jo fx vildt godt til mig. Så er stadig på!

Nu, weekend, afslapning og hygge ❤️

(P.s. Har fra i dag også tilføjet L-lysin og L-5-MTHF – to nye vitaminer, en af dagene ankommer MSM også, som jeg også vil prøve! De er til gendannelse af skadet nerver, samt så ikke det udbreder sig til andre steder i kroppen hvis der skulle være infektion)!

28 dages helbredende kur, eller ej…. Nyt initiativ!

Lækker Tropisk (sød) Smoothie…..

3 thoughts on “De første 3 dage på ny diæt…..

 1. Hej Tania; hvordan gik det med din udrensningskur på 28 dage, kunne du mærke ændringer i kroppen til det bedre ?
  Tænker selv på og prøve
  Hilsen Peter

  Reply
  1. Hej Peter,

   Jeg kan klart anbefale udrensningkurer eller DETOX forløb. Jeg synes det giver rigtig meget. Jeg har erfaret at mad virkelig gør en kæmpe forskel for kroppen. Og støt rigtig gerne med vitaminer eller urter. Det kan du måske læse lidt mere om på nettet, hvad du kan tage. For at nævne har jeg brugt: Spirulina, clohrella og så Multivitamin, fiskeolie, magnesium, probiotica, d-vitamin osv.

   I starten kan man få det skidt, influenza symptomer osv. Så start måske stille ud inden med at spise lidt mere grønt og frugt. Det kan være lidt barsk. Men det giver virkelig noget godt for kroppen i sidste ende 🙂

   Hvis det er fra bogen, den medicinske seer, så anbefaler han jo også en masse vitaminer og urter – en virkelig god bog jeg har fulgt en del 🙂

   Held og lykke – håber det var svar nok. Ellers spørger du blot igen 🙂

   Reply
 2. Jeg tilføjer lige,

  Jeg har mærket forskel på energi og så har det helt sikkert også hjulpet med bedring på mine symptomer som jeg beskriver på bloggen. Trætheden, svimmelheden osv… generelt synes jeg virkelig det hjælper at spise sundere. Alt bliver i hvert fald værre med mig hvis jeg ikke tænker en smule over det jeg kommer i munden 🙂

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *