At være BANGE!


IMG_6123

Jeg har den seneste tid holdt lidt pause fra bloggen her, af flere omgange. Grunden er egentligt ret simpel, jeg har ikke altid overskud til den. Og når jeg har, så er det ikke altid at jeg har så meget nyt (godt eller dårligt) at fortælle.

Men i dag følte jeg for at skrive lidt ned, ikke mindst fordi jeg for første gang i weekenden faktisk var uden for lejligheden, for at se noget i musikteateret. Det er ikke sket siden jeg blev syg. (jeg har selvfølgelig været ude, men ikke sådan noget som biograf osv.) Der er egentligt en del blandede grunde til det. Først og fremmest mit helbred. Jeg har ikke kunnet og har stadig mange mange dage hvor lejligheden er det eneste jeg kan overskue og magte. Men, jeg havde foræret min kæreste 2 billetter til Rune Klan’s nye show BARNLØS, i fødselsdagsgave, og han ville have mig med. Så jeg gjorde selvfølgelig alt hvad jeg kunne for at klare det. Det gik. Vi havde kørestolen med, for at jeg kunne sidde i den inden og efter showet – da der oftest er en del kø til sådan noget. Det gik også fint under showet. Det eneste minus var, at det kan godt være jeg ikke kan gå ret langt, men jeg kan altså heller ikke sidde stille på en stol i ret lang tid uden også at få det skidt. Mest fordi jeg ikke kan bevæge mig. Mit blodtryk bliver ret så lavt uden lidt cirkulation til benene. Men vi klarede det og showet var det hele værd, tag endelig ind og se det.

Den anden grund til indlægget her er, at jeg nu er med i en musikvideo, ikke for at ville være kendt, sådan set langt fra, men fordi jeg virkelig følte det var et emne som jeg kunne relatere til og gerne ville udvise lidt mod for, for alle andre derude. Musikvideoen er fra Szhirley og hedder BANGE. OG jeg ved om nogen hvordan det er at føle sig magtesløs og bange ude i den store verden. Så egentligt ville jeg blot lige uddybe lidt, i forhold til det at være bange, og det at være mig og bange.

IMG_6124

Der er ret mange ting jeg er bange for, ikke kun det ikke at kunne gå, men en hel del mere og derfor tænkte jeg at jeg lige ville lave mig en liste, over de ting som gør mig bange:

Jeg er BANGE for:

  1. Aldrig at kunne komme til at gå igen uden at være dårlig (længere end de obligatoriske 200-300 meter)
  2. At jeg måske aldrig bliver rask
  3. At miste nogen tæt på mig
  4. At blive misforstået
  5. At jeg måske ikke kan få børn, eller holde til det
  6. At sidde fast i livet
  7. At blive voksen
  8. At sidde i kørestol (mest hvad andre tænker, for jeg er typen der gerne vil SELV)
  9. Fordømmende blikke og fordomme
  10. At vise følelser

Det var måske nok nogle af de 10 mest dominerende. Der er selvfølgelig flere, men synes de her er de vigtigste, som jeg måske nok ville arbejde allermest på at komme til livs, måske ikke helt, men så bare så godt som muligt.

HUSK, det er aldrig en skam at være bange. Det udvikler dig som menneske, og HUSK så også at du aldrig er alene om at være bange, vi alle er det. Snak om det, og måske lav en liste som min, kig på den i ny og næ, måske den udvikler sig, måske DU udvikler dig. Listen, vil aldrig være tom, men den kan gøre dig stærkere ❤️

Videoen kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=m51gygyA1BA

Og jeg håber selvfølgelig i tager godt i mod den, oprindeligt er den en smule længere. Men ikke ret meget. Og så virkelig et stort TAK til Szhirley for at sætte fokus på et, synes jeg, virkelig vigtigt emne.

POTS tanker og knus herfra 😘❤️

Tanker om fremtiden….

Vil selv, kan selv typen….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *