40 ting der beskriver mig…. (hvad laver jeg egentligt?)

Det er efterhånden snart 1,5 år siden jeg fik lavet bloggen her, mest af alt for at dele min kamp med andre der har det som jeg, men også for at komme ud med nogle ting, som jeg nogle gange brænder inde med…… Bloggen har desuden hjulpet mig med at holde min familie og mine nærmeste opdateret, så vi kan bruge vores tid vi har sammen, på andet end at snakke sygdom.

JA, jeg går herhjemme. Nogle gange er det fint nok, andre gange er jeg ved at brænde op indvendigt. Jeg kan ofte blive så vred, fordi jeg ikke forstår min krop. Specielt når man føler man gør ALT rigtigt, uden at mærke bedringer. Pt er det hele meget stationært, med små tilbagefald ind i mellem, men som heldigvis ikke forbliver ringe, men blot kommer tilbage til den stationære position. Nogle mennesker synes måske det er snyd, fordi de ikke har empati nok til at sætte sig ind i din situation… det skal de have lov til, det vigtigste er at du ved du gerne ville bytte med dem x uendeligt. Det er ikke sjovt, det er langt fra sjovt. Og det er ikke ferie, LANGT FRA FERIE! Det er en kamp, en uendelig battle. Sådan følelse det i hvert fald. Du bliver desuden skør i hovedet af blot at være i venteposition, den position hvor du ikke aner hvordan din fremtid ser ud. Du er i en position hvor du på ingen måde er herre over din egen indkomst eller, for den sags skyld hvad der skal bruges penge på. For den minimale indkomst du får, rækker ikke både til (i hvert fald ikke hvis du bor alene) lejlighed, SUND mad, MEDICIN, behandlinger, transport (hvis du som jeg ikke kan gå) forsikringer, a-kasse, bil, tv/antenne, internet, strøm, varme, el osv. Det er ikke livet i luksus. Jeg får under 9.000kr udbetalt som syg og jeg kan ingenting gøre for at få mere. Du tror måske jeg lever i luksus og i sus og dus, men det gør jeg ikke. Er du misundelig, så husk på du har 2 ben at gå på, du har et job, du kan være social, du har muligheden for at tjene kassen, er du utilfreds med din løn, så KAN du faktisk gøre noget ved det. Det kan jeg ikke……………. Desuden kan du, hvis du keder dig eller føler tankerne forfølger dig (en hvilken så helt tanke), ja…. så kan du rent faktisk tage på et ophold, gå en tur, løbe en tur, gå ned og shoppe (det har du både råd og ben til), du kan desuden også rejse væk uden du skal have både kørestol og en ledsager med til at “passe” dig. Du skal heller ikke tænke på at den ene dag kan du måske mere end den anden, eller bekymre dig om hvordan du har det når du vågner, du ved du nærmest med sikkerhed har det fint, trods måske lidt ondt i halsen eller forkølet (se bort fra andre sygdomme), du har det jo faktisk virkelig godt. Jeg klager ikke over mit liv, for jeg er egentligt tilfreds (det kunne være mange gange bedre) men jeg er glad alligevel. Jeg prøver bare at fortælle DIG, at du har ingen grund til at dømme mig og andre, være misundelig eller tro vi bliver smurt ind i pengesedler, for det gør vi ikke! Så er den ged barberet 😉

Nu til det jeg egentligt ville, fortælle hvem jeg er, meget kort, samt hvad min tid måske bliver brugt på – trods dagene ligner hinanden – så er det jo ikke meget forskelligt fra at vågne op og gå på arbejde, de dage ligner jo også meget hinanden.

1. Jeg hedder Tania og er 27 år.

2. Jeg har en lillebror og en storesøster, samt mor og far, bedsteforældre osv.

3. Jeg bor alene sammen med min kæreste gennem snart 3 år. på 42kvm (Jeg havde med sikkerhed boet hos mine forældre hvis ikke det var for min kæreste).

4. Inden jeg blev syg læste jeg til Handelsøkonom.

5. Jeg er uddannet butiksassistent og har været butikschef i 1 år inden jeg ville læse videre.

6. Derudover har jeg uddannelsen HHX.

7. Jeg kan være meget generet og reserveret, indtil man lærer mig at kende.

8. Jeg ses ofte med et smil på læben.

9. Jeg elsker snevejr.

10. Efterår er min yndlings årstid.

11. Skoven er mit yndlingssted.

12. Jeg er måske lidt HELSE (men det blev jeg først efter jeg blev syg)

13. Elsker sundt mad som smager godt, men pizza og McDonald’s ligger også mit hjerte nær 🙂

14. Min yndlingsret må være bagekartofler m. hvidløgssmør, kylling, sovs og en god salat.

15. Der findes ikke noget bedre end stearinlys, dyne, film, en kop te, en lille snack og mit hækletøj (MORMOR)

16. Min yndlingsnack er uden tvivl CHIPS! Gerne med dip, men de ryger indenbords uanset.

17. Jeg elsker at hækle eller være kreativ, det at kunne præstere noget, trods sygdom.

18. Jeg shopper ALT FOR MEGET TØJ. Nytårsfortsæt: ingen tøjkøb i 2018.

19. Jeg går meget op i indretning, men ikke nogen bestemt, blot min egen.

20. Jeg ELSKER GENBRUG.

21. Jeg er et kæmpe ordensmenneske, stammer vidst hjemmefra. Jeg hader rod og ting der ikke står præcist, korrekt, lige osv. Det får det til at eksplodere i min i forvejen brugte hjerne.

22. Jeg elsker at lave mad og bage. (Desværre ikke altid jeg har kræfterne dertil, så kommer de nemme løsninger på bordet).

23. Jeg kan også godt lide hudprodukter – SPA følelsen. Det at forkæle sig selv og tage en slapper med en god ansigtsmaske, eller en bodyscrub.

24. JULEN ER YNDLINGS!!!!!!!

25. Jeg er bedre til at give end at få. Jeg hækler jo meget, men har faktisk endnu ikke rigtigt fået hæklet noget til os selv – typisk!

26. Jeg kan godt lide at se folk glade, smilende og at de passer på dem selv – gør gerne mit for at hjælpe til på den front.

27. Jeg er ikke typen der bære nag. Sket er sket, en fejl er en fejl og så lad os komme videre der fra ik?

28. Jeg elsker alene tid og har det rigtig godt i mit eget selvskab – keder mig stort set aldrig. Kan dog til tider blive lidt restløs.

29. Jeg kan tælle mine bedste venner og veninder på 2 hænder, hellere få men gode.

30. Hader bag om ryggen, folk der bagtaler eller ikke viser tillid. Hvis man har noget, så få det sagt, kom af med det og gerne til mig.

31. Jeg er meget direkte og lige til. Jeg siger gerne hvad jeg mener og siger oftest ikke noget jeg ikke mener. Jeg kan bedst med ærlighed.

32. Jeg drømmer om hus, børn og en have jeg kan plante diverse ting i, som……… selvfølgelig kan spises.

33. MAD ER LIVET!

34. Jeg elskede en gang kaffe, men kaffe er forbudt med et i forvejen hurtigt hjerte (koffein – NO GO!) så jeg er blevet mega te entusiast.

35. Min yndlings film kategori må være romantik, man er vel ikke pige for ingenting. DOG er Harry Potter filmene mine yndlingsfilm.

36. Jeg elsker TO DO LISTER! Ja tak……

37. Kan bedst lide at få lavet tingene i god tid, frem for i sidste øjeblik. Nej, jeg er ikke stræber (ikke fordi det er en dårlig ting) og har aldrig været det – men på et hvilket som helst job vil jeg altid gerne gøre mit bedste, måske også lidt mere end hvad godt er.

38. Kommer fra en arbejdsfamilie, vi gør vores bedste, det har vi det bedst med. Vi knokler røven ud  af bukserne og oftest til vi er ved at falde om. At arbejde er status. Sååååå, ja, jeg har det svært i min position.

39. Jeg drikker virkelig meget VAND! 🙂

40. Jeg kunne ikke leve uden min bedre halvdel, og jeg havde aldrig været så glad og optimistisk hvis det ikke var for ham og hans støtte ❤️ + jeg lever for min familie, min familie er GULD

Så var det vidst nok information om mig, det tegner da vidst et rimeligt godt billede. Mange af tingene får jeg dagene til at gå med, dog ikke så meget tv. Jeg hækler, sørger for ordentligt mad og masser af søvn (afslapning) træner min krop, både puls og muskler og så finder jeg på små DIY ting eller rydder lidt op i skabe, stille og roligt frem. Som sagt, jeg keder mig nærmest aldrig og nyder mit eget selvskab, heldigt….. for ellers kunne min situation her, godt have revet tænder ud! Derudover har jeg nogle søde veninder omkring mig der er gode til at komme på besøge og underholde ind i mellem.

Må i have en dejlig jul

22 ting jeg ved jeg skal tænke over….

Forsinket GOD JUL og godt NYTÅR!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *